nl en
vorige volgende
Nu speelt: -
NACH van BACH 2012
31 mei 2012

image.php.jpegOok dit jaar maakt de Nach van Bach weer deel uit van het Festival Classique Den Haag: een nachtelijke zoektocht naar de muziek van Bach, vol verrassingen, onverwachte locaties en natuurlijk de onovertroffen muziek van Johann Sebastian Bach

Werd vorig jaar tijdens de Nach van Bach 2.0 de Grote Markt en omgeving onveilig gemaakt door video-artiesten, tattoo-kunstenaars, Bachwans en tap-dansers, in deze derde editie van de Nach van Bach is de Haagse Denneweg en omgeving een no-go zone voor hen die niet van Bach houden !

Bedenker van de Nach van Bach is organist Aart Bergwerff. Samen met regisseur en kleinkunstenaar Karel de Rooij geeft hij ook dit jaar weer op volstrekt originele wijze invulling aan de nachtelijke zoektocht naar Bach, vol humor, verrassing en absurdisme, maar als altijd van hoge kwaliteit en met stijl.

Laat u meevoeren naar en verwonderen bij de diepere bedoelingen van Bachs muziek. Het Festival Classique kan inmiddels niet meer zonder de Nach van Bach. Eigenlijk geeft de Nach van Bach het Festival Classique haar bestaanrecht ;-)

Vrijdag 15 juni 2012, aanvang in de Gotische Zaal Den Haag om 21.38 uur:  B.A.C.H.-tijd, tot ver na middernach....

www.festivalclassique.nl

geplaatst op 31 mei 2012