aartbergwerff.nl/org is de officiële website van organist Aart Bergwerff.
© 2016 Aart Bergwerff

Art UnOrganized
Postbus 205
3233 AN Brielle 

Ontwerp en implementatie:
Marcel van den Broek
http://oak-studio.nl
Gebouwd in Tunebase

Disclaimer
Aartbergwerff.nl/org besteedt uiterste zorg en aandacht aan de betrouwbaarheid en samenstelling van haar website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aartbergwerff.nl/org alsmede alle aan haar gelieerde partijen zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Privacy
Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden hebben we enkele gegevens van je nodig. Wij zullen je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als zij zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling of verzoek.
Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Als je iets wilt kopen op onze site hebben wij (soms) je adresgegevens nodig om het product te kunnen versturen. Wij bewaren die adresgegevens zodat je deze bij een volgende aankoop op onze site niet meer opnieuw hoeft op te geven. Daarnaast kun je ervoor kiezen om door ons op de hoogte te worden gehouden van aanbiedingen (of andere informatie) door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wij gebruiken je gegevens dan om je de nieuwsbrief toe te sturen en om te bepalen op welke informatie jij prijs zal stellen.
Wij gebruiken je gegevens alléén voor deze twee doeleinden! Inschrijven op de site is natuurlijk gratis en veilig.
Als u wenst te reageren op ons privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen.
Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen. 
Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid laat ons dan weten. Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld.
 
aartbergwerff.nl/org ist die offizielle Webseite von Organist Aart Bergwerff.
© 2016 Aart Bergwerff

Angaben gemäß § 5 des TeleMedienGesetzes:
Art UnOrganized
Aart Bergwerff
Postfach 205
3233 AN Brielle 
Die Niederlande
Email: info@aartbergwerff.nl

Design und Durchführung:
Marcel van den Broek
http://oak-studio.nl
Erbaut  in Tunebase

Haftungsausschluß

 
 
aartbergwerff.nl/org is the official website of organist Aart Bergwerff.
© 2016  Aart Bergwerff

Art UnOrganized
P.O. Box 205
3233 AN Brielle 
The Netherlands

Design and implementation:
Marcel van den Broek
http://oak-studio.nl
Build in Tunebase